perjantai 29. toukokuuta 2015

Olemme lomalla.

Vietämme hyvin ansaittua kesälomaa ja palaamme taas syksyllä blogin pariin!

Lego-robotit tulevat!

Me rakennettiin Lego Mindstorm -robotteja. Se oli tosi kivaa, tieteellistä ja monimutkaista. Ja se oli tosi hauskaa. Ensi vuonna jatketaan! T. 3C (sekä 3A ja 5A)



torstai 28. toukokuuta 2015

Pesistä 6.luokat vs. opet

Viimeisellä viikolla pelattiin tiukka pesisottelu kutosluokat vastaan opettajat. Tällä kertaa voiton vei opet tuloksella 8-6!
Aurinko paistoi ja yleisö kannusti riemukkaasti!







Tullisaaressa!

13.5. aamu alkoi sateisena ja tuulisena. Sateet kuitenkin väistyivät ennen lähtöämme ja kävelyretki päästiin viettämään ilman sadevaatteita. Perillä Tullisaaressa kierrettiin luontopolku rasteineen ja syötiin eväitä tuulen tuiverruksessa. 

Mediatiimi Tallinnassa

12.5. koulumme Mediatiimi kävi ystävyyskouluvierailulla Järveotsan gymnasiumissa. Sää suosi ja kaikki meni hienosti niin laivalla, Järveotsan koululla kuin Tallinnassakin. Koululla meille esiteltiin kaikki koulun tilat ja saimme tietoa koulukäynnistä Eestissä. Kokonaisen koulupäivän viettäminen joka päivä sisällä sai meidän ryhmämme olemaan iloisia vapaista ulkovälitunneistamme. Mediatiimin sekä 4A luokan tekemät kuva- ja videoesitykset oli hienosti tehty ja esittelyt sujuivat rohkeasti englanniksi.
Järveostan koululaiset olivat harjoitelleet esityksiä ja saimme kuulla kuorolaulua sekä näimme erilaisia tansseja. Viimeisen ryhmän kansantansseihin lapset hakivat myös kaikki meidät osallistumaan tanhuihin. Siitä sitten riitti puhuttavaa koko loppumatkalle.
Me opettajat olimme tyytyväisiä ja tunnelma oli iloinen. Toivottavasti lasten fiilikset ovat saman suuntaiset. Kaikki ainakin saapuivat reippaina klo 6.20 taxille ja lähtivät kotiin kiitellen kivasta reissusta.










Unicef-kävely ja taidekahvila

25.4. vietimme aurinkoista päivää Unicef-kävelyn merkeissä ja saimme nauttia vanhempainyhdistyksen järjestämän kahvilan herkuista ihastellen samalla oppilaiden upeita taideteoksia. Koulumme seinät olivat täynnä väriloistoa ja kauneutta! 







Keväturheiluja

Maaliskuussa koululla pelattiin vauhdikas sählyturnaus!