tiistai 28. helmikuuta 2017

Talviliikuntapäivä

Talvipäivä pidettiin sisällä, koska oli sen verran huono ilma, ettei voinut järjestää mm. luistelua, hiihtoa, laskea pulkkamäkeä ja muuta ulkoilua. Ainoastaan Talmaan menijät pääsivät ulos laskettelemaan. Muut oppilaat kävivät luokittain liikuntasalissa vuorollaan temppuilivat temppuradalla. Salissa sai juoda noin 1-4 mukia mehua. Ruokailu oli ihan normaali. Koulu loppui 13:15. Päivä oli mukava ja kiva, koska sai ottaa iisisti. 



Tekijät: Elias 6B ja Tito 5B





Talman retki!

17.2.2017 osa kuudes ja viitosluokkalaisista lähtivät Talmaan tilausbussilla noin kello 8.15 ja tulimme takaisin 13.30. Talman retkeä ennen sai valita lähteekö laskettelemaan suksilla tai laudalla vai menikö tuubimäkeen. Talmassa sai vuokrata lasketteluvälineitä. Talmassa sai liikkua vapaasti. Ensin Talmassa lasketeltiin tai laskettiin tuubimäkeä. Sen jälkeen söimme ja sitten lähdimme takaisin rinteeseen. Päivä oli kiva, koska sai liikkua vapaasti ja lasketella.


Risto 6a ja Vilma 5a

keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Kädentaidon kurssilta tammikuussa 2017


Tässä kuvassa kaiverretaan faaraoitten sarkofageja.Jokainen kaivertaa metalliohkolevylle oman sarkofagin virkkaus puikolla. Lopuksi on hauska nähdä minkälaisia sarkofageja tuli. Kaivertaessa pitää olla erityisen varovainen, ettei tee virheitä koska kaiverrusta ei pysty kumittamaan.
Ben Petsorowo 5B
 


Tämä kuva on metalliohkolevy johon on kaiverrettu faaraosta kuva. Kaikki tekevät ensimmäiseksi suunnitelman.
Suunnitelma ei saa olla liian pieni.
Kuva kaiverretaan neulontapuikoilla. Pitää olla varovainen että se ei osu keneenkään.

Josef Helali  5B

 

tiistai 7. helmikuuta 2017

Tarinapuu


Koulumme tokaluokkalaiset ovat tehneet yhteistyötä Laajasalon opiston kanssa. Oppilaat ovat keksineet tarinoita S-marketin edessä olevasta vaahterasta ja kuvittaneet tarinoiden hahmot. Laajasalon opisto on yhdistellyt oppilaiden kirjoittamia tarinoita yhdeksi tarinaksi, ja se on kuunnellatavissa QR-koodin avulla. Stadin ammattiopistolaiset ovat myös tehneet satujen hahmoista taideteokset. Ne on aseteltu vaahteran ympärille. Tarinassa seikkailee koulumme tuttuja aikuisia. Käy kuuntelemassa ja katso tunnistatko tarinasta tuttuja henkilöitä.


Tekijät: Milla ja Vilma