maanantai 9. marraskuuta 2015

Yrityskylä


YRITYSKYLÄ


IMG_1689.JPGYrityskylä oli keskiviikkona 28.10. Tekniikan museossa. Yrityskylä oli rakennettu mahdollisimman aidoksi, yrityksiä oli paljon mutta ne olivat aika pieniä. Vaikka emme ehtineet käydä kaikkia oppitunteja läpi, pärjäsimme silti aivan mainiosti.

Yrityskylässä oli hauskaa ja opettavaista. Opimme työelämää, maksamaan veroja ja laskuja, palvelemaan asiakkaita, sekä että jokaisella on tärkeä rooli töissä. Monet yritykset olivat hyviä asiakaspalvelussa. Opimme myös että palkasta otetaan vero ja että se mitä palkasta jää kannattaa käyttää harkiten. Laskujen maksaminen oli monimutkaista, koska Nordealla oli
paljon kiireitä.

IMG_1694.JPG


IMG_1701.JPGYrityskylän yrityksiä olivat mm. Helen, Nordea, Samsung, UPM, Martela, Kylä Cafe, Alepa, HSY, HSL, Terveystalo, Apetit, K-rauta, Nokia, Sonera, Futurice, Tieto, Metsänhoitoyhdistys, Lähifarmi, Laurea-Ammattikorkeakoulu, Helsingin uutiset, ABB, Kaupungintalo ja Kulttuurikeskus. Ammatteja Yrityskylässä olivat mm. toimitusjohtaja, kahvilatyöntekijä, myyjä, sisustussuunnittelija, ratkaisumyyjä, suunnittelija, designer, liikennesuunnittelija, myyntipäällikkö, Shop Manager, Tuotekehitysinsinööri, Kokoonpanija, Koodaaja, Energia- ja turvallisuuspäällikkö, Taideohjaaja, Vaalivirkailija ja paljon muita.

IMG_1700.JPG
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti