keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Valoa pimeään


Lucia

Aloitimme harjoittelun reilu kuukausi ennen joulujuhlaa.  Harjoittelimme aluksi vain Lucia-laulun sanoja ulkoa.  Myöhemmin menimme harjoittelemaan 6. luokkalaisten kanssa laulua. Kaikilla oli hyvät fiilikset harjoituksissa.
Aloimme myös harjoittelemaan Maa on niin kaunis –laulua, joka laulettaisiin vanhuksille palvelutalossa. Myöhemmin aloimme harjoittelemaan sillalla kävelemistä kaavut päällä.

 Päivää ennen joulujuhlia kävimme Meriportin palvelutalossa laulamassa Lucian ja Maa on niin kaunis. Vanhukset olivat niin liikuttuneita.  
Joulujuhlapäivänä lauloimme Lucian. Ääni vähän hukkui ensimmäisessä  juhlassa, mutta toisessa juhlassa ääni oli tarpeeksi kovaa ja kaunista. Kaikki sujui kuitenkin hyvin.
Noora ja Eveliina 5B

                                                      
 


 12.12.2014 meidän koulun Lucia-kulkue kävi palvelutalo Meriportissa esittämässä Lucian. Sen lisäksi lauloimme myös laulun Maa on niin kaunis.  

Vanhukset tykkäsivät paljon meidän Lucia kulkueesta. Esitys herkisti vanhuksia ja jotkut jopa itkivät esityksemme aikana. Palkkioksi esityksestämme saimme piparit. 

Harjoittelimme Luciaa noin kolme viikkoa ennen esitystä. Pidimme harjoituksia välitunneilla ja usein myös uskonnon tunneilla, jolloin harjoittelimme kulkueessa kävelemistä. Meidän Lucia-kulkueessa oli 16 tyttöä, joista yksi oli Lucia. 

Myös viimevuonna meidän koulun osa viidesluokkalaisista ja kuudesluokkalaisista kävi esittämässä tämän saman Lucian. 
Aino ja Erica 6A 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti